Charleroi-Bergen voor 20.000 fans?

Charleroi-Bergen voor 20.000 fans?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Waalse derby op de laatste speeldag tussen Charleroi en Bergen zou wel eens 20.000 toeschouwers kunnen lokken. De Zebra's kunnen zich verzekeren van het behoud mits een zege.

Charleroi heeft nu al 10.000 tickets aan de man gebracht en hoopt via allerlei acties de kaap van de 20.000 te bereiken. Ook de belangstelling uit Bergen is tamelijk groot. Blijkbaar (of is het alleen zand in de ogen strooien?) zijn er toch een heel aantal personen uit de hoek van Bergen die Charleroi een hak zouden willen zetten. Op de website van Bergen zijn er supporters die een Bergense zege voorspellen en hopen op een degradatie van streekgenoot Charleroi. Ook Bergen-spelers Olivier Suray en Kris Van de Putte spraken al openlijk over geen cadeaus te geven aan de Carolo's. Op de koop toe zijn bij de thuisploeg sterspelers Dufer en Ikpeba geschorst. Bij Bergen keert Wamberto terug in de ploeg na een schorsing.

Antwerp en Heusden-Zolder doen er toch beter aan hun duel te winnen. Je kan immers nooit weten. Antwerp heeft een Bergense zege en geen overwinning van KHZ nodig om zich te handhaven. Uiteraard moet het eerst zelf winnen. KHZ heeft slechts een gelijkspel van Bergen nodig en zelf een zege om te overleven op het hoogste niveau.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties