Spelen Club Brugge en Bremen de finale?

Spelen Club Brugge en Bremen de finale?
Foto: © SC

Op 16 en 17 juli wordt het gloednieuwe Zentralstadion in Leipzig ingehuldigd. Het Zentralstadion zal straks als speelterrein voor het WK van 2006 dienen, maar wordt voorlopig nog gebruikt door het Duitse Sachsen Leipzig. Om haar stadion in te huldigen, speelt Sachsen Leipzig straks een oefentoernooi met Werder Bremen, Club Brugge en Rode Ster Belgrado.

Op 16 juli wordt het toernooi om 18u30 afgetrapt met het duel Rode Ster Belgrado - Club Brugge. Rode Ster Belgrado is de kampioen van Servië-Montenegro en komt straks uit in de voorronde van de Champions League: het is dus allerminst een hapklare blok voor de Belgische vice-kampioen. Om 21u00 staat dan Sachsen Leipzig - Werder Bremen op het programma. Leipzig mag proberen om de Duitse kampioen en bekerhouder uit te schakelen, waarvoor ze wellicht een superdag nodig hebben.

De verliezers van beide halve finales strijden op 17 juli om de derde plaats, terwijl uiteraard ook de finale op die dag op het programma staat. Het prachtige Zentralstadion zal straks ook als gaststadion voor de Confederations Cup 2005 dienen. Daarnaast speelt Duitsland deze herfst er ook een vriendschappelijke wedstrijd tegen Kameroen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties