Mogelijke boete voor supportersgedrag Malinwa

Niels Hendriks
| 0 reacties
Mogelijke boete voor supportersgedrag Malinwa
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

KV Mechelen wordt aanstaande woensdag in Brussel verwacht om verantwoording af te leggen voor het gedrag van de Mechelse supporters in de thuiswedstrijd tegen Nieuwkerken.

Malinwa kreeg gisteren bericht dat de club aanstaande woensdag bij de KBVB verwacht wordt om verantwoording af te leggen voor het gedrag van haar supporters tijdens de thuiswedstrijd tegen Nieuwkerken. Aanleiding hiertoe zijn klachten van zowel scheids- als lijnrechter na de bewuste wedstrijd. Het blijft afwachten of Malinwa een straf boven het hoofd hangt.

Het bestuur roept intussen de supporters nogmaals op om zich te gedragen voor, tijdens en na de wedstrijden. De club zal vanaf nu ook de camerasurveillance van de tribunes opvoeren en iedereen die zich misdraagt zal door de club zelf hiervoor ter verantwoording geroepen worden. Het bestuur betreurt dat het zover moet komen, maar ziet geen andere oplossing om de veiligheid van spelers en spelleiders te garanderen en de sportieve verrichtingen van de club niet in gevaar te brengen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties