Aimar wil weg bij Valencia

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Aimar wil weg bij Valencia
Foto: © SC

De Argentijn Pablo Aimar (25) wil weg bij Spaans landskampioen Valencia. De aanvallende middenvelder ligt serieus overhoop met trainer Claudio Ranieri. Volgens verschillende Argentijnse media zou Liverpool kandidaat nummer één zijn om hem over te nemen omdat Rafael Benitez, vorig jaar coach bij Valencia, er de huidige trainer is.

Aimar zou zijn zaakwaarnemer al de opdracht gegeven hebben op zoek te gaan naar een nieuwe club. Hij ziet onder Ranieri geen toekomstmogelijkheden. De Italiaanse coach laat hem regelmatig buiten de basis waardoor de relatie tussen de twee ernstig is bekoeld.

Dit seizoen startte Aimar zes keer in de basis. Zeven keer was hij invaller met een invalbeurt van vier minuten tegen FC Barcelona als dieptepunt. Ranieri zegt dat hij weet dat de fans om hem vragen maar dat Aimar geen drie wedstrijden na elkaar kan spelen omdat hij maar 60 kilogram weegt.

Ook Valencia zit met de zaak verveeld. Aimar is een van de bestbetaalde spelers van de club en is gewoon te duur om op de bank te zitten. Volgens de lokale Spaanse krant Levante zou ook Ajax geïnteresseerd zijn om de blessuregevoelige Argentijn over te nemen. Maar een transfer naar Amsterdam is zo goed als uitgesloten, rekening houdend met het feit dat Aimar ongeveer 2,5 miljoen euro per jaar verdient.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties