Mengt Ajax zich nog in titelstrijd?

Mengt Ajax zich nog in titelstrijd?
Foto: © SC

In de Holland Casino Eredivisie worden er nog vier wedstrijden afgewerkt vanmiddag. Bij winst kan Ajax terugkomen tot acht punten van leider PSV. De koploper speelde gisteravond met 0-0 gelijk in de topper tegen AZ. Ajax kan zich bij winst dus bekronen tot de winnaar van het weekend.

Hiervoor moet het wel gaan winnen bij NAC. Dit belooft niet gelijk de meest eenvoudige opdracht te worden voor de Amsterdammers, vorig seizoen ging Ajax nog kansloos onderuit in Breda. De Brabanders zijn vooral in het eigen stadion moeilijk te kloppen. Afwachten of Ajax zich kan herpakken na de nederlaag van vorige week tegen FC Twente.

Feyenoord krijgt Willem II op bezoek. De thuisploeg haalde vorige week zwaar uit door met 2-7 te gaan winnen bij De Graafschap. Of het vanmiddag ook zo makkelijk zal gaan is maar de vraag. De heenwedstrijd in Tilburg werd wel simpel gewonnen door de Rotterdammers met 0-4.

In de kelder van de rangschikking staat de degradatietopper tussen FC Den Bosch en De Graafschap op het programma. Voor beide ploegen is er maar één goede uitslag: winnen.
De thuisploeg verloor inmiddels zeven competitiewedstrijden op rij en staat alleen laatste.

Tenslotte ontvangt NEC in het eigen stadion ADO Den Haag.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties