Brussels wil degraderen met Waseige

Yves Dekoning
| 0 reacties
Brussels wil degraderen met Waseige
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Robert Waseige moet FC Brussels redden van de ondergang. Zal de 65-jarige veteraan van vele oorlogen het tij nog kunnen keren voor de club van Johan Vermeersch?

Veel voetballiefhebbers reageren verbaasd dat Waseige het roer bij Brussels overneemt. De ex-bondscoach van België faalde bij zijn laatste drie missies. Bij Standard en Charleroi kon hij de trein niet op de rails krijgen. Ook het avontuur als bondscoach van Algerije duurde niet lang. Sommige reacties zijn dan ook erg negatief. Voor menig voetbalfan is Waseige versleten. Er zijn zelfs kwatongen die beweren dat je het zelf zoekt als je zo iemand je club laat leiden, dat de club gedoemd is om te degraderen.

Aan de andere kant lijkt het merendeel van de fans van Brussels wel achter de keuze van sterke man Vermeersch te staan. "Waseige straalt rust uit". Hij kan een "vaderfiguur" zijn voor de spelers. Ook geniet hij een groot respect omwille van zijn palmares. Vooral het feit dat Waseige totaal anders is dan Emilio Ferrera stemt tot tevredenheid.

FC Brussels heeft momenteel de rode lantaarn in handen, maar de achterstand op de rest is klein. Eén zege kan vier plaatsen winst opleveren. Of Robert Waseige de juiste man is om Brussels in eerste klasse te houden kan alleen de toekomst uitwijzen. De supporters hebben in ieder geval nieuwe hoop gekregen, en hoop doet leven.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties