Mourinho dreigt met rechtzaak

J. S.
| 0 reacties
Mourinho dreigt met rechtzaak
Foto: © SC

Chelsea-trainer José Mourinho blijft in de belangstelling staan. De Portugees dreigt ermee een rechtzaak aan te spannen tegen scheidsrechtersbaas Volker Roth, die hem "de vijand van het voetbal" noemde. Mourinho eist nu zijn excuses, anders stapt hij naar de rechtbank.

Roth beschuldigde Mourinho van opruiend gedrag, nadat de trainer na Barcelona - Chelsea scheidsrechter Frisk ervan beschuldigde, dat hij Barcelona-trainer Frank Rijkaard had ontvangen in zijn kleedkamer, tijdens de rust. De Zweedse scheidsrechter kreeg vervolgens zoveel bedreigingen, dat hij besloot te stoppen met fluiten. 

"Een scheidsrechter met de ervaring van meneer Frisk zou nooit zo'n drastische beslissing nemen vanwege kritiek op zijn prestatie in Barcelona. Als er andere motieven zijn, dan zou ik graag willen dat ze publiek worden gemaakt. Als het te maken heeft met de bedreigingen – die natuurlijk veroordeeld moeten worden – dan is het een zaak voor de politie", aldus Mourinho. 

Chelsea liet inmiddels weten dat de club én Mourinho alle bedreigingen die aan het adres van Frisk zijn gedaan, ten strengste veroordeelt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties