Chelsea komt weer in de problemen

Kristof Blomme
| 0 reacties
Chelsea komt weer in de problemen
Foto: © SC

Er lijkt geen einde te komen aan de klachten tegen Chelsea. Kort nadat trainer José Mourinho in opspraak kwam met z'n uitspraken over scheidsrechter Anders Frisk is er nu 'de zaak Cole'.

Dit keer is het de Premier League zelf die klacht indient tegen de Londense club. Chelsea zou, zonder dat concurrent Arsenal hiervan op de hoogte was, een gesprek gehad hebben met Ashley Cole. Ook Mourinho zelf zou hierbij aanwezig zijn geweest. Zowel 'the Blues' als de linkerflankverdediger schuiven de schuld in elkaars schoenen.

Wanneer zou blijken dat Chelsea schuldig is, lopen ze het risico punten te verliezen of zelfs uit competitie verwijderd te worden. Zover zal het hoogst waarschijnlijk niet komen. Wel mogen ze zich in geval van veroordeling verwachten aan een zeer hoge boete. 

In het verleden was er al een gelijkaardig incident. Liverpool nam toen contact op met Christian Ziege zonder medeweten van diens club Middlesbrough. 'The Reds' kregen toen een boete van 20.000 pond of 28.850 euro. Wordt ongetwijfeld vervolgd!
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties