Londerzeel of Dilbeek naar de eindronde

Steven Bologne
| 0 reacties
Londerzeel of Dilbeek naar de eindronde
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De laatste speeldag is alweer aangebroken waardoor zondagmiddag rond 16u45 een punt wordt gezet achter de bizarre competitie. Vele clubs waren dit seizoen aan elkaar gelijk en dat liet zich voelen in de rangschikking. Wekenlang bleef alles bij elkaar tot enkele speeldagen voor het eind. Zondagmiddag wordt bovenaan nog het laatste eindrondeticket weggegeven terwijl onderin een ticket voor de eindronde van provinciale klaar ligt.

Kampioen Willebroek Meerhof komt dit weekend niet in actie. De tweede Rupel Boom zit met zijn hoofd in de eindronde, maar maakt zondagmiddag de boeiende verplaatsing naar Wilrijk. Rupel Boom zal het moeten stellen zonder William Verbeeck die in het gips ligt uit voorzorg. Bij Wilrijk krijgt de wedstrijd een extra stimulans omdat verscheidene spelers afscheid nemen van de club. Het is alvast een leuke seizoensafsluiter in het Antwerpse; Wilrijk-Rupel Boom.

De derde Londerzeel zal dit weekend tegen Kontich punten moeten sprokkelen wil het de eindronde spelen. Tenzij Dilbeek Sport natuurlijk verliest, dan hoeft het zelfs niet te winnen. Voor Londerzeel wacht een wedstrijd tegen het geredde Kontich dat zijn seizoen ongetwijfeld nog zou willen opfleuren met een hogere plaats in het klassement.

Onderin de stand is het spannend om dat laatste barrageticket. Drie clubs zullen moeten oppassen dit weekend en dat zijn Rhode Verrewinkel, Meldert en Zwarte Leeuw. Zondagmiddag trekken de clubs het seizoen 2004-2005 voorgoed achter zich dicht. 

Programma:

Dilbeek - Meldert               zon 15u00 
R. Verrewinkel - Opstal 
Wilrijk - Rupel Boom 
RC Lebbeke - Zwarte Leeuw
Hoogstraten - SK Lebbeke
Londerzeel - Kontich
Jette - Berchem

Willebroek-Meerhof is vrij.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties