Smoje: "Ik droom niet van Club en Anderlecht"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Smoje: "Ik droom niet van Club en Anderlecht"
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Dario Smoje zorgde de deze week voor heel wat verbazing in de Belgische voetbalwereld. De verdediger verlengde zijn contract bij AA Gent tot 2009 en gaf zo een duidelijk teken aan geïnteresseerden Anderlecht en Club Brugge: “Ik voel me goed in Gent.”

“
Ik lees wel dat Club Brugge en Anderlecht geïnteresseerd zijn, maar ik ben allang geen dromer meer”, aldus Smoje in Het Nieuwsblad. “Op mijn zestiende was ik de jongste speler in de Kroatische competitie. Juventus wou me, maar de clubs raakten er niet uit. Ik loop niet te hard van stapel meer. Ik voel me trouwens goed hier. Daarom heb ik ook mijn contract verlengd tot 2009. De ploeg is ambitieus, misschien strijden we volgend seizoen zelfs voor een Uefa Cup-ticket.”

“Deze competitie heeft een goed niveau en er is hier niet zoveel druk. In Italië kwamen de supporters je beledigen op het trainingscomplex als je niet won, soms kon je niet eens de straat meer op. Gek gewoon. Voor spelers uit ex-Joegoslavië is dit het beloofde land. Spehar, Stanic, Strupar hebben hier wat van hun carrière gemaakt. Het gekke is dat Bosko Balaban dit had voorspeld.”

“Balaban is mijn boezemvriend moet je weten. We groeiden samen op, debuteerden in hetzelfde seizoen in eerste elftal van Rijeka en speelden later samen bij Dinamo. Een tijd geleden kwam ik hem bezoeken. Toen we op de autosnelweg voorbij Gent reden, zei hij dat hier de ideale club voor mij lag. Nog voor ik hier getest had, hé.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties