Analyse Londerzeel in laatste minuut naar eindronde

Steven Bologne
| 0 reacties
Londerzeel in laatste minuut naar eindronde
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op de slotdag van de competitie in vierde klasse B heeft Londerzeel het laatste eindrondeticket bemachtig. Onderin zal Verbroedering Meldert deelnemen aan de eindronde in provinciale.

Londerzeel heeft dit weekend achter de feiten moeten aanhollen. Het kwam 0-1 achter, maakte 1-1 gelijk, kwam opnieuw achter en maakte opnieuw gelijk. Toen iedereen zich leek te verzoenen met het gelijkspel, en Dilbeek op een ander terrein zegevierde en met de uitslag in Londerzeel naar de eindronde mocht, bracht Hillaerts daar verandering in. In de '92 bracht Hillaerts Londerzeel op voorsprong en dat doelpunt was meteen goed voor winst EN een ticket voor de nacompetitie. 

Wilrijk won op eigen terrein de derby van Rupel Boom met 2-1. In een bijzonder leuke wedstrijd trok Wilrijk verdiend aan het langste eind. In de slotfase van de wedstrijd kregen verschillende (vertrekkende) Wilrijk spelers nog een applausvervanging.

En de rode lantaarn Jette zou dit weekend zelfs zijn eerste zege van het seizoen geboekt hebben mocht Berchem in de slotfase niet gelijk hebben gemaakt. Berchem, met schaamrood op de wangen, speelde een bijzonder zwakke wedstrijd waarin een moedige thuisploeg meer verdiende.

Onderin zal verassend genoeg Verbroedering Meldert moetren vechten tegen de degradatie in de eindronde naar provinciale. SK Lebbeke, Jette en Hoboken zakken rechtstreeks. Rapide Lebbeke, Londerzeel en Rupel Boom gaan naar de eindronde.

Uitslagenbord:
             ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­
Dilbeek - Meldert 3-0
Rode-Verrewinkel - Opstal  0-0
Wilrijk - Rupel Boom 2-1
RC Lebbeke - Zwarte Leeuw 1-2
Hoogstraten - SK Lebbeke 2-2
Londerzeel - Kontich 3-2
Jette - Berchem 1-1

Willebroek-Meerhof was vrij
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties