Concert afgelast omwille van wanpraktijken

Concert afgelast omwille van wanpraktijken
Foto: © SC

Voetbalclub Berchem Sport gaat nu eens een rustige tijd tegemoet, maar nu is de stilte opnieuw doorbroken. Hoewel het nu niet rechtstreeks de club zelf is, plaatsen de feiten de club wel opnieuw in een slecht daglicht. 

Club 28 (onafhankelijke vereniging van KBS ten voordele van Berchem) en Flanders Promotion Company organiseerden op 28 mei een groots concert met optredens van Natalia Druyts en Wim Soutaer. Dit concert gaat alvast niet door nadat betalingen van een vorig concert gebeurden met valse cheque's. De manager van beide artiesten besliste dan ook om het concert af te gelasten aangezien een aanzienlijke som van het vorige concert en dat van 28 mei nog niet werd betaald.

De organisator Dhr. Vanslembrouck, die geen enkele functie heeft bij Berchem Sport, zetelt zowel in club 28 als in Flanders Promotion Company, maar heeft niets . Na herhaaldelijk contact van het boekingskantoor beloofde de organisator het verschuldigde bedrag en dat van het komende concert te storten, tot op heden heeft het kantoor niets ontvangen en nam het de beslissing om het komende concert af te lasten. Het boekingskantoor vernam dat Flanders Promotion Company de boeken zou hebben neergelegd en heeft een advocaat onder de arm genomen om een gerechtelijk onderzoek in te leiden.

De mensen die reeds een ticket in voorverkoop aankochten zijn hun geld voorlopig kwijt. Zij kunnen zich richten tot de curator van Flanders Promotion Company. Een vrijwilliger van een fanclub van Berchem stelde zich alvast kandidaat en wil gerust als contactpunt dienen om terugvorderingen te bundelen; webinfo@gitschotel-kbs.be

Ondertussen raakte ook bekend dat de organisator die de kantine in eigen beheer uitbaat, schulden heeft bij zowel Berchem Sport als bij andere personen. Dit was dus geen alleenstaand geval. Berchem Sport blijft in dit alles wel buiten schot en heeft niets met deze wanpraktijken te maken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties