Fontana haalt zwaar uit naar Mancini

K M
| 0 reacties
Fontana haalt zwaar uit naar Mancini
Foto: © SC

Alberto Fontana heeft in de kranten zwaar uitgehaald naar zijn coach Roberto Mancini. Zo stond er bijvoorbeeld te lezen "Mancini is een kind die schrik heeft van zijn eigen schaduw en altijd anderen nodig heeft om hem te helpen" en "Als speler was hij fenomenaal, als man is hij een nul".

Na die uitspraken werd Fontana op het matje geroepen door het bestuur van Inter waar hij tegen technisch directeur Marco Branca liet weten dat het inderdaad zijn quotes waren. Branca liet daarop de doelman, wie zijn contract op het einde van het seizoen afloopt, meteen weten dat hij niet meer deel uitmaakt van de eerste ploeg van de Nerazzuri.

Het botert al langer niet meer tussen Mancini en zijn doelmannen. Zo wil en mag Francesco Toldo de ploeg verlaten en was er eerder al een verbale ruzie tussen de coach en Fontana. Toen Mancini in het begin van het seizoen zijn doelmannen verweet teveel ballen binnen te laten, repliceerde de 38-jarige doelman dat Lazio onder het bewind van Mancini evenveel doelpunten tegen kreeg.  
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties