Mol-Wezel naar halve finale eindronde

Anthony Van der Planken

In de eindronde van vierde nationale wist Mol-Wezel zich gisteren te plaatsen voor de halve finales. Het won met 0-2 bij reeksgenoot AC Olen.

Het was thuisploeg Olen die het best startte. Gaandeweg nam Mol-Wezel het initiatief over. Dat resulteerde zelfs in een mooie kans, die door een verdediger van Olen van de lijn werd gezet. Wat later wist Mol dan toch te scoren. Ondanks het barslechte spel voetbalden ze zich naar een 0-2 voorsprong bij de rust.

0-2, aanvallen hoeft dan natuurlijk niet meer. Mol-Wezel opteerde voor de zekerheid en trok zich terug op eigen veld. Olen wist daar niets tegenover te stellen, zodat het na een kansloze tweede helft 0-2 bleef. Mol speelt volgende week de halve finale tegen Rupel-Boom of Couvin. Olen mag het volgend seizoen nog eens proberen.