Tongeren wil naar tweede

J. S.
| 0 reacties
Tongeren wil naar tweede
Foto: © SC

KSK Tongeren is volop bezig met het nieuwe seizoen. De Limburgers hebben de ambitie om volgend jaar te promoveren naar tweede klasse, om daar in de middenmoot mee te draaien. De club zou de nodige fondsen gevonden hebben, die deze ambities moeten helpen verwezenlijken.

Volgende spelers tekenden inmiddels bij: Snyders, Daerden, Hossay, Delbroek, Kerkhofs en Rouvrois. Ook Origi, Mampuya en Leenders blijven zo goed als zeker. Bertjens en Geraerts hebben dinsdag gesprekken met de club. Een viertal beloften maken de overstap naar de A-kern. Herens (Genk) en Byloos (MVV) komen de Eburonen versterken. Tongeren voert ook gesprekken met meerdere spelers (vooral uit tweede klasse).

Het grote probleem voor Tongeren blijft dat ze geen eigen stadion hebben op dit moment. De club hoopt hier zo snel mogelijk een oplossing voor te vinden. "Het grote probleem blijft natuurlijk het stadion. Dit mag ons echter niet weerhouden de moed niet te verliezen en ons te blijven inzetten om SK zo snel mogelijk terug naar Tongeren te krijgen", aldus de officiËle website van de club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties