Vandaag D-day voor Berchem Sport

Steven Bologne
| 0 reacties
Vandaag D-day voor Berchem Sport
Foto: © SC

Voorzitter Eric Vermeylen van Berchem Sport nam ruim één jaar geleden het zinkend schip over in Berchem. Nu, één jaar later, heeft het schip veiligere oorden gevonden. Hij moest net als zijn voorganger een diepe put opvullen. Deze opvulling kon niet gebeuren zonder overdracht van patrimonium aan te vragen bij de KBVB. De controlecommisie van de KBVB doet vandaag omstreeks 19u00 uitspraak in deze zaak. Is deze negatief, moet de club een reeks zakken.

Manager Patrick Hantson is er in Gazet van Antwerpen gerust in. Op 1 juni werden de nodige documenten afgegeven en verdedigd op de KBVB. Vandaag doet de controlecomissie uitspraak in onze zaak. We hebben met alle schuldeisers (RSZ, ex-spelers,... ) een akkoord of afbetalingsplan waardoor er eigenlijk niets verkeerd meer kan gaan. Zowel wij als club en de curator van de failliete NV hebben op alle vragen van de KBVB kunnen beantwoorden.

De straf bij een niet correcte patrimoniumoverdracht is verplicht een reeks zakken. Aan die straf denken we niet want mocht er iets ontbreken hadden ze ons dat al lang gezegd, aldus manager Hantson.

Uitspraak vanavond omstreeks 19u00.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties