Arsenal en Man United winnen eerste maal

Philippe Crols
| 0 reacties
Arsenal en Man United winnen eerste maal
Foto: © SC

Vandaag stonden ook in Engeland de eerste oefenwedstrijden op het programma. Onder meer Arsenal en Manchester United kwamen in actie en deden dat zoals verwacht foutloos. 

United had zoals verwacht geen problemen met het Schotse Clyde. Topspits Ruud van Nistelrooij beloofde op MUTV veel doelpunten het komende seizoen. De Nederlander liet er ook vandaag al geen gras over groeien. Van Nistelrooij scoorde 2 maal. Scholes en Miller pikten ook hun doelpuntje mee. Het laatste doelpunt van United werd gemaakt door de man die in de belangstelling staat van Benfica, namelijk Kleberson. Voor Clyde zorgde McGregor voor de eerredder. 1-5 was dus de eindstand. 

Arsenal deed het net iets minder goed dan hun collega's uit Manchester. De Gunners wonnen met 1-4 tegen Barnet. Nieuwkomer Hleb maakte het eerste doelpunt. De 0-2 kwam er na een strafschop. Henry eiste hem op en trapte de 0-2 binnen. Dennis Bergkamp en Flamini zorgden voor de andere Arsenal-doelpunten. Voor de volledigheid ook nog even vermelden dat Sinclair het doelpunt van Barnet maakte.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties