Leonardo heeft het helemaal verkorven

Kristof Somers
| 0 reacties
Leonardo heeft het helemaal verkorven
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dit jaar moest Leonardo volledig terugkeren bij Feyenoord. De linksbuiten is echter in de voorbereiding al op een zijspoor beland. Zijn toekomst bij de Rotterdammers ziet er niet echt rooskleurig uit.
 
Leonardo kreeg nochtans kansen genoeg de voorbije maanden. Feyenoord dacht hem te helpen met een contractverlenging, maar dan moest de Braziliaanse linkspoot zich wel laten zien. Dat deed hij blijkbaar niet. Voor het trainingskamp in China was geen plaats meer voor de 22-jarige Braziliaan. Erwin Koeman liet hem thuis omdat hij de laatste tijd zeer ongeïnspireerd is.
 
Tijdelijk uitlenen lijkt nu de beste optie. FC Utrecht lijkt de meest ernstige kandidaat om Leonardo over te nemen. De club van Stefaan Tanghe wil met Feyenoord een huur van de grillige Braziliaan bespreken.
 
En Feyenoord lijkt door de situatie rond Leonardo plots ook van andere Brazilianen af te willen. Juan Carlos Dondé kan op interesse van Vasco Da Gama rekenen. Gerson Magrão ziet misschien wel wat in een aanbieding van het Portugese Belenenses.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties