Koller kondigt zijn vertrek aan

Glenn De Nys
| 0 reacties
Koller kondigt zijn vertrek aan
Foto: © SC

Jan Koller heeft in een interview met het Duitse blad Der Kicker verteld dat hij aan het einde van het seizoen Borussia Dortmund verlaat. Het bestuur van de Borussen heeft nog een mooi voorstel gedaan om de Tsjech langer aan de club te binden, maar Koller bedankte onmiddellijk. Na 5 jaar Dortmund heeft de international nood aan een nieuwe uitdaging.

De reus garandeerde het bestuur wel dat hij niet voor een andere Duitse club zal uitkomen: "Ik zal nooit voor Schalke 04 spelen, ook al willen de Köningsblauen mij zo graag inlijven." Koller, die in 2002 met Dortmund kampioen werd en de Uefa-bekerfinale speelde, wil in zijn resterende drie jaren die hem nog resten als profvoetballer nog iets winnen. "De Engelse Premier League heeft mij altijd al gefascineerd. Daar zou ik een liefst van al eens willen spelen. Maar ik kan ook genoegen nemen met de Franse of Italiaanse competitie." 

Jan Koller maakte voorheen het mooie weer bij Lokeren en Anderlecht waarna hij in 2001 verkastte naar Dortmund. Hij maakte tot nu toe 56 doelpunten voor de club.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties