Na kakkerlakdans nu kangoeroedans en haasje-over

Kristof Blomme
| 0 reacties
Na kakkerlakdans nu kangoeroedans en haasje-over
Foto: © SC

Bij Real Madrid hebben ze iets met dieren. Vorig weekend vierden Ronaldo en co hun doelpunten met de kakkerlakdans. Dit weekend scoorde de Koninklijke vier keer. Nu werden de goals gevierd met de kangoeroedans en haasje-over.

De sterren van Real Madrid hadden ons vorige week gewaarschuwd. Er zou een nieuw vreugdedansje geïntroduceerd worden. Op het veld van Alaves hadden ze de 'kakkerlakdans' gedaan. Hoewel dat niet in goede aarde viel bij de tegenstander en eigen voorzitter Perez hielden ze hun belofte. De Brazilianen introduceerden inderdaad iets nieuws.

Opnieuw Ronaldo zorgde voor het openingsdoelpunt tegen Mallorca. Na de goal werd het publiek door de Brazilianen verwend met de kangoeroedans. Ronaldo, Julio Baptista en Roberto Carlos maakten enkele kleine kangoeroesprongen gevolgd door een grote. 

Roberto Carlos scoorde twee keer in deze partij. Na een goal van hem deden Carlos en Ronaldo haasje-over. Uiteindelijk won Real met 4-0. Benieuwd of ze ons volgende week op nog iets nieuws trakteren.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties