Clubnieuws 3A: Scheers en Vanderdonck aan de kant

Rita De Meyer
| 0 reacties
Clubnieuws 3A: Scheers en Vanderdonck aan de kant
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Mechelen
Tim Scheers is minimum zes weken onbeschikbaar. De middenvelder kreeg een serieuze tik op de voet afgelopen zaterdag en werd dan ook gewisseld. In het ziekenhuis werd beslist om zijn voet alvast vier weken in het gips te zetten. Later deze week volgt er verder onderzoek voor een definitieve diagnose.
 
Rupel Boom
Jan Van Stijvoort
sloot dinsdag opnieuw aan bij de groep na een week afwezigheid bij de para’s. Raf Peeters is opnieuw inzetbaar net zoals Abdul Senanu die hersteld is van een verrekking. Ook Mo Bousba die het voorlopig even rustig aan doet na een trap op de enkel raakt normaal tijdig fit. Laatstgenoemde spelers raken in principe beiden speelklaar tegen de volgende verplaatsing tegen Woluwe.
 
Bornem
Geert Brouwers zal wellicht deze week nog geopereerd worden. Hij sukkelt met de mediale band van de knie en zal worden geopereerd door dokter De Clerck. Vermoedelijk zal de speler hierdoor zes weken onbeschikbaar zijn
 
Torhout KM
Volgende zondag mist Nico Vanderdonck de topper tegen leider Cappellen. Hij kreeg tijdens de wedstrijd in Turnhout zijn derde gele kaart en is daardoor geschorst. Wellicht zal Diederik Moerman dan zijn wederoptreden maken mits hij tijdig speelklaar raakt. .
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties