Fiorentina moeizaam voorbij Treviso

Fiorentina heeft zaterdagavond de tweede plaats ingenomen ten nadele van AC Milan. Ondanks het niet al te beste voetbal wist La Viola met 1-0 te winnen van Treviso. Eerder op de avond versloeg Siena Empoli ook al met 1-0.

Fiorentina kreeg na een half uur een penalty na een fout van Giuliatto op Gamberini. Topschutter Luca Toni zette zich achter de bal, maar Adriano Zancope stopte de elf meter. Na 52 minuten werd het enige doelpunt van de partij gemaakt toen Stefano Fiore makkelijk een voorzet van Pazzini kon binnenkoppen. Een tweede doelpunt van Fiorentina werd nog afgekeurd omdat Toni scoorde vanuit buitenspelpositie.

Siena - Empoli was al vroeg beslist. De Albanese aanvaller Erjon Bogdani maakte al na twee minuten het enige doelpunt in de wedstrijd in het voordeel van de thuisploeg.