Betis heeft vervanger voor Ricardo Oliveira

Betis heeft vervanger voor Ricardo Oliveira
Foto: © SC

Real Betis heeft een vervanger gevonden voor de langdurig geblesseerde Ricardo Oliveira. Diego Tardelli wordt voor een jaar lang geleend en Betis heeft de optie om dat contract met een jaar te verlengen. Sao Paolo ontvangt hiervoor 2 miljoen euro.

Tardelli arriveerde vrijdag in Spanje en binnen de twee uur was het contract ondertekend. De 20-jarige aanvaller was zeer blij met zijn overgang: "Ik ben zeer gelukkig, want in Spanje spelen is een droom dat uitkomt. Ik wil Betis helpen om weg te geraken van de degradatieplaatsen. Ik beloof geen aantal goals, maar ik kan wel beloven dat ik zoveel zal scoren als ik kan."

Tardelli, die vorige zomer te zien was op het Jeugdwereldkampioenschap met Brazilië, speelde de afgelopen twee maanden geen enkele wedstrijd. Sao Paolo had zijn talent immers om disciplinaire redenen geschorst. "Dat gedrag is verleden tijd", repliceerde Tardelli. "Ik ben hier gekomen voor een nieuw leven en ik zou meteen willen spelen als dat mogelijk was. Ik kan niet wachten om het shirt van Betis aan te trekken."

Betis zit nu wel met het probleem dat ze met vier niet EU-spelers zitten, daar waar ze er maar drie mogen hebben. Om dat probleem te verhelpen wil de club Ricardo Oliveira uitschrijven, omdat die voor de rest van het seizoen toch niet meer in actie zal komen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties