Ferguson is jaloers op Chelsea

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ferguson is jaloers op Chelsea
Foto: © SC

Manchester United-manager Alex Ferguson is jaloers op Chelsea. Dat erkende hij na het magere 1-1-gelijkspel van afgelopen weekend op Old Trafford tegen Everton. "Ik weet wel dat Chelsea veel van zijn wedstrijden met 1-0 wint, daarom moet ik ze complimenteren voor hun verdedigende kwaliteiten. We zijn daar behoorlijk jaloers op wat dat betreft", aldus Ferguson.

Ferguson oordeelde dat zijn ploeg in thuiswedstrijden te veel vroege goals tegenkrijgt. Hij geeft doe daarom wat verontrust te zijn maar hij kon zijn spelers weinig verwijten na de match tegen Everton want zei Ferguson, ze hebben alles gegeven wat in hun zat om toch nog een tweede goal te scoren.

Manchester United, afgelopen week nog uitgeschakeld in de Champions League, heeft in december nog een vrij makkelijk parcours. Er wachten hen thuisduels tegen Wigan Athletic, West Bromwich Albion en Bolton Wanderers en uitwedstrijden bij Aston Villa en Birmingham City. De titel heeft Ferguson nog niet uit zijn hoofd gezet. "Als we alle duels kunnen doorkomen zonder blessures en een goede reeks neerzetten, kan het nog", besloot Ferguson.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties