Belgen stunten met MVV

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Belgen stunten met MVV
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eerste divisionist MVV heeft Willem II nog wat verder de diepte in geduwd. De verliezend finalist van vorig seizoen ging in Maastricht roemloos onderuit tegen een veel sterker MVV.

MVV, de nummer acht van de eerste divisie, was voor eigen volk veel te sterk voor Willem II. Al na negen minuten spelen schoot de Belg Bryssinck zijn ploeg op voorsprong. Willem II reageerde echter onmiddellijk. Bij de eerst volgende aanval hingen de bordjes weer in evenwicht door een treffer van Fehér.

Vervolgens was het al MVV dat de klok sloeg. Willem II kwam er totaal niet meer aan te pas. Vlak voor de pauze maakte Miceli, weer een Belg, er 2-1 van. Ook in de tweede periode bleef MVV regeren, maar op de beslissende derde treffer, gescoord door Gommans, bleef het wachten tot een kwartier voor tijd. 

Willem II kan zich na de bekeruitschakeling volledig richten op de competitie. Een plaats in de nacompetitie lijkt voorlopig het hoogst haalbare voor de Tilburgers, die uit zestien competitiewedstrijden slechts negen punten hebben verzameld. 

De overige wedstrijden:

Heerenveen - Venlo VV: 2-0 (klik voor verslag)
Helmond - jong -Ajax: 2-1 (klik voor verslag)
PSV - Twente: 3-0 (klik voor verslag) 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties