Niks staat overgang Kromkamp nog in de weg

Niks staat overgang Kromkamp nog in de weg
Foto: © SC

De kogel is door de kerk, Jan Kromkamp speelt na de winterstop voor Liverpool. Josemi verlaat dan weer Engeland voor het Spaanse Villareal.

Jan Kromkamp speelde vorig jaar een voortreffelijk seizoen en werd zelfs international. Hij maakte deze zomer de overstap van AZ naar Villareal. In Spanje speelde de rechtsachter amper, waardoor z'n plaats voor het WK in het gedrang kwam. Bij Liverpool kwam Josemi dan weer weinig aan spelen toe. Volgens coach Benitez was dat vooral te wijten aan taalproblemen. Beide clubs kwamen dan maar overeen om beide spelers te ruilen. 

Kromkamp kwam al tot een akkoord met Liverpool voor 4.5 jaar. Het was enkel nog wachten op Josemi. Hij werd nu gepresenteerd bij Villareal, waardoor niks de ruil nog in de weg staat. Ook de Spaanse rechtsachter tekende een contract voor 4.5 jaar. 

"Mijn familie en ik zijn heel blij om terug in Spanje te zijn. Bij Liverpool heb ik de kansen niet gekregen die ik verwacht had. Ik ben Villareal dankbaar voor deze kans en hoop vlug m'n vroegere vorm terug te vinden", aldus Josemi. Kromkamp zal normaal dinsdag gepresenteerd worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties