Newcastle zou Anelka maar wat graag hebben

Philippe Crols
| 0 reacties
Newcastle zou Anelka maar wat graag hebben
Foto: © SC

Newcastle United is de kerst-en nieuwjaarsperiode niet echt goed doorgekomen. De club kampt met een overvolle ziekenboeg en vooral de aanvalslinie is serieus getroffen. Een goede vervanger zou dus welkom zijn.

Michael Owen zal meer dan waarschijnlijk niet voor april 2006 terug aan voetballen toekomen en nu ook nog Shola Ameobi enige tijd buiten strijd is zoekt men een degelijke vervanger. Alan Shaerer zal door zijn gezegende leeftijd immers niet meer alle wedstrijden kunnen spelen. Deze zomer werd Newcastle, net als vele andere Engelse clubs, gelinkt aan Nicolas Anelka. Nu komt de Fransman weer in beeld bij de Magpies en daar heeft hij zelf voor gezorgd. 

Anelka heeft namelijk laten weten dat hij zijn huidige club, Fenerbahçe, waarschijnlijk zal verlaten. 'Ik weet nog niet wanneer ik zal vertrekken. Waarschijnlijk zal dat iets voor deze zomer zijn of misschien wat vroeger of later. Alles zal afhangen van de aanbiedingen. Als ik vertrek zal dat allicht naar Engeland zijn. Ik kijk er naar uit om weer in die sterke competitie te spelen', aldus de 26-jarige Anelka. Als Newcastle hem nog voor 31 januari wil hebben zal er wel heel wat geld op tafel moeten komen. De spits speelde in Engeland al voor Arsenal, Manchester City en Liverpool.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties