*Update* Roda zag Saïdi wel zitten

Mathias Dumarey
| 0 reacties
*Update* Roda zag Saïdi wel zitten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roda JC heeft bij Feyenoord gepeild of een transfer bespreekbaar is van Karim Saïdi. Dat meldt de Feyenoord Krant. Tot een concreet bod van de Limburgse eredivisionist is het nog niet gekomen, maar Feyenoord staat wel open voor een overgang van de Tunesische international.

Vorig seizoen was Saïdi nog wekelijks één van de uitblinkers bij Feyenoord, maar dit seizoen heeft hij de concurrentiestrijd verloren van Serginho Greene en Ron Vlaar. Saïdi hoopte zich nu in de Afrika Cup in de kijker te spelen, maar hij moest afhaken met een blessure. Eerder contracteerde Roda JC al twee andere verdedigers met het oog op volgend seizoen: Jean-Paul Saeijs van ADO Den Haag en onze landgenoot Davy De Fauw, aanvoerder bij Sparta Rotterdam.

Ondertussen is Feyenoord ook met Leverkusen overeengekomen dat de Duitse club de Servische aanvaller Danko Lazovic mag doorverhuren aan ADO Den Haag. Bij de Bundesligaclub kwam Lazovic net zoals bij Feyenoord niet veel aan spelen toe. Lazovic wordt door Leverkusen doorverhuurd tot het einde van dit seizoen. Daarna keert de Servische jeugdinternational terug naar Feyenoord.

Update: Roda JC heeft afgehaakt om Saïdi binnen te halen. Feyenoord wilde alleen de speler verkopen, terwijl Roda enkel iets zag in een tijdelijke overgang.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties