Gascarino bevestigt injecties Marseille

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Gascarino bevestigt injecties Marseille
Foto: © SC

De voormalige Franse topclub Olympique Marseille komt steeds meer in de problemen. Nadat eerder al ex-speler Jean-Jacques Eydelie in zijn boek had verklaard dat de Zuid-Franse club met injecties werkt, bevestigde de Ierse ex-speler Tony Cascarino in de Franse krant L'Equipe dat verhaal: "Ik weet niet wat het was, maar ik ben voor 99 procent zeker dat het niet legaal was."

"Ik geef toe dat ik injecties gekregen heb, maar ik ken nog veel spelers die dat hebben gekregen. Het gebeurde altijd voor de wedstrijd. We kregen een spuitje in de onderrug. Wat het was, weet ik niet maar men vertelde mij en de anderen dat het goed was. En na de injectie voelde ik me geweldig. Ik accepteerde wat er met me werd gedaan", aldus Cascarino die tussen 1994 en 1997 onder contract lag bij Olympique Marseille.

Eydelie verklaarde op het einde van vorig jaar dat alle spelers (behalve Rudi Völler) van Olympique Marseille voor de finale van de Champions League in 1993 een injectie hebben gekregen. Destijds klopten de Fransen, met de betreurde Raymond Goethals als coach, AC Milan met 1-0 (doelpunt van Basile Boli). Bernard Tapie, de voormalige voorzitter van Marseille, dreigde na de onthullingen van Eydelie zowel de oud-speler als L'Equipe aan te klagen voor smaad.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties