Balaban warmde zich niet fanatiek op

Philippe Crols
| 0 reacties
Balaban warmde zich niet fanatiek op
Foto: © SC

Club Brugge was niet echt tevreden zondagmiddag. De Bruggelingen bleven in een ondermaatse topper tegen Standard steken op een 1-1-gelijkspel. Bosko Balaban zal er waarschijnlijk al helemaal niet graag zijn bijgeweest zondag. 

Bosko Balaban moest namelijk vanop de bank toekijken hoe zijn teamgenoten het ervan afbrachten tegen Standard. Dat zal sowieso al niet naar de zin van de Kroaat geweest zijn. In de tweede helft mocht hij dan toch van de bank komen. Om op te warmen. Dat gebeurde niet echt van harte. De spits vond het niet echt nodig om al met voetbalschoenen aan zijn warming-up te beginnen. Hij koos voor gewone sportschoenen. Echt wonderbaarlijk was dat niet, want veel meer dan wandelen deed de spits eigenlijk niet en dat was ook trainer Jan Ceulemans niet ontgaan. Hij wilde er echter niet veel over kwijt, maar gunde Balaban hoedanook geen speelminuten. 

In de heenronde was er een gelijkaardig moment. Tijdens de wedstrijd Anderlecht-Club Brugge zette Nenad Jestrovic zich plots tegen de reclameborden. Hij mocht uiteindelijk nog wel enkele minuten meespelen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties