Wijzigingen bij Engeland, Nederland en Zweden

Wijzigingen bij Engeland, Nederland en Zweden
Foto: © SC

Ook op de vooravond van de meeste vriendschappelijke interlands moeten sommige bondscoaches hun plannen herzien. Zo ook Sven-Goran Eriksson van Engeland. Hij zag spelmaker Frank Lampard tijdens de training van dinsdag wegvallen. "Lampard raakte geblesseerd aan de hamstrings en werd door de medische staf meteen naar huis gestuurd", luidde een mededeling van de Engelse voetbalbond. David Beckham geraakt wel op tijd verlost van zijn rugblessure, terwijl het er naar uitziet dat Darren Bent voor het eerst aan de aftrap zal verschijnen.

Marco Van Basten moet voor de wedstrijd van woensdagavond niet rekenen op de diensten van Romeo Castelen en Khalid Boulahrouz. Beide blesseerden zich afgelopen zondag tijdens de competitiewedstrijd met hun club. Door het wegvallen van Castelen stijgen de kansen van Martijn Meerdink om voor het eerst de kleuren van Nederland te verdedigen.

Zweden kan dan weer geen beroep doen op Frederik Ljungberg als men tegenover Ierland staat. De middenvelder van Arsenal heeft een kuitblessure opgelopen en volgens de dokter van de Zweedse ploeg zal hij nog minstens een week out zijn.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties