Nieuwe voorzitter Real Madrid spreekt harde taal

Jeroen Bossaert
| 0 reacties
Nieuwe voorzitter Real Madrid spreekt harde taal
Foto: © SC

"Spelers die denken dat ze bij Real Madrid kunnen blijven zonder zich voor de volle honderd procent in te zetten, denken verkeerd", sprak Fernando Martin, de nieuwe voorzitter van de Koninklijke, op een persconferentie. De man wil zo snel mogelijk schoon schip maken en kondigt de oprichting van een evaluatiecommissie aan.

"Ik zal een onafhankelijke jury opstellen die de prestaties van iedere speler zal evalueren. Daarnaast zal ze ook de sportieve en persoonlijke houding van de spelers in het oog houden", liet Martin weten. De voorzitter wil met zijn beslissingen en uitspraken aantonen dat de tijd van de supersterren (galácticos in het Spaans) voorbij is. "Ik wil geen ploeg met miljonairs, ik wil een ploeg met geweldige sportmannen die 24 uur op 24 bezig zijn met hun job en die enkel het beste willen voor de fans", besloot Martin zijn betoog.

Spelers Sergio Ramos en Raul lieten eerder deze week, in een reactie op de persconferentie van hun ploegmaat Ronaldo, al verstaan dat de sfeer in de groep niet optimaal is. Het is daardoor overduidelijk geworden dat Real Madrid in de komende weken en maanden grondig zal snoeien in haar spelersgroep.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties