Verheyen hoopt op fierheid Clubspelers

Thomas Dubois
| 0 reacties
Verheyen hoopt op fierheid Clubspelers
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Na het puntenverlies van Anderlecht op Staaien krijgt Club Brugge een onverwachte kans om terug in de titelrace te komen. Zeker met oog op de topper van binnen veertien dagen in het Jan Breydelstadion tegen Anderlecht. Als het tegen Charleroi zaterdagavond niet lukt dan moeten er de nodige conclusies getrokken worden.
 
Dat vindt ook captain Gert Verheyen. Over het feit dat Club zijn eigenheid zou verloren hebben denkt Verheyen het volgende. “Als het vaak wat minder gaat, wordt vaak vergeleken met het verleden, toen we in het verleden 0-0 speelden met elf harde werkers, kregen we voortdurend het verwijt dat Club geen creativiteit had. Dat was toen het modewoord”, aldus Verheyen op clubbrugge.be.
 
Het strafschopgeval bekeek hij vorige week van op een afstand. “Ik oordeelde dat er al genoeg spelers bij betrokken waren.” Over de wedstrijd is hij duidelijk. “Laat ons hopen op de fierheid van iedere Clubspeler individueel. Het wordt tijd dat ik er met m’n pronostiek nog eens opzit, ik hoop 3-1.” [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties