Sinaai Girls - KVK Tienen 1 - 2

Guillaume Belaey
Sinaai Girls - KVK Tienen  1 - 2

Een felle wind maakte voetballen op het kleine veld van Sinaai erg moeilijk.

1ste Helft: KVK Tienen eiste onmiddellijk veldoverwicht op en een goede thuisdoelvrouw Ellen Van Trier kwam gepast tussen op goede doelpogingen van Ann Huybrechts, Elke Meers en Sindy Put. Sinaai was vooral gevaarlijk via de ervaren Peggy Audenaert. Ruststand: 0-0

2de Helft: Onmiddellijk na de rust ontsnapte KVK Tienen aan een achterstand wanneer dezelfde Peggy Audenaert van dichtbij nipt over schoot.
Tienen bleef echter de betere ploeg en in de 65ste minuut zonderde Elke Meers Sarah Moens alleen voor doel af en Sarah scoorde beheerst. In de 85ste minuut scoorde Elke Meers met het hoofd aan de tweede paal na een goed genomen hoekschop van Davina Philtjens.
Sinaai scoorde in de slotminuten nog de aansluitingstreffer. Stefanie Van Broeck verlengde een vrijschop in doel.
Uiteindelijk wonnen de Suikermeisjes verdiend en kunnen ze volgende week thuis, op de slotdag van de competitie, hun mooie derde plaats verdedigen tegen Standard Fémina de Liège!!

Ploeg KVKT: Peeters, De Ruyter, Moens, Huybrechts (’88 Matheï), Meers, Dormaels, Coteur, Onclin, Boogaerts (’75 Philtjens), Put en Das (’88  Lambeets).

Doelpunten: Sarah Moens (‘65 ) 0-1, Elke Meers (‘85) 0-2, Stefanie Van Broeck (’88) 1-2