Benitez beslist later over Fowler

Yves Dekoning
| 0 reacties
Benitez beslist later over Fowler
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is nog niet 100% zeker dat Robbie Fowler ook volgend seizoen nog op Anfield Road zal spelen, maar de kans is wel groot. Hij keerde in januari terug naar Liverpool en kreeg er zes maanden tijd om zich te bewijzen. De 30-jarige aanvaller kende een moeilijke start, maar vond de laatste weken vrij vlot de weg naar de netten en maakte indruk op manager Rafael Benitez.

Fowler werkt al maanden keihard op training en maakt steeds meer indruk op het veld. Hij toont steeds vaker waarom hij vroeger dé publiekslieveling was en waarom hij bij de Engelse nationale ploeg hoorde. Benitez is dan ook tevreden met de bijdrage van "god" Fowler, maar wacht nog tot het einde van het seizoen om hem een nieuw contract aan te bieden. De Spanjaard verwacht nog meer doelpunten en wil vooral onderzoeken wat Fowler Liverpool volgend seizoen eventueel kan bijbrengen.

Fowler zelf blijft rustig. Hij wil gewoon hard blijven werken en zijn voetbal spelen. Hij scoorde minder goals dan hij zelf had gehoopt, maar is al dolblij dat hij weer op Anfield Road rondloopt.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties