Kan KVSK United leider Bergen nog bedreigen?

Niels Hendriks
| 0 reacties
Kan KVSK United leider Bergen nog bedreigen?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met nog vijf resterende speeldagen komt de ontknoping in tweede nationale dichterbij. Voor de titel zijn er nog twee ploegen in de running, Bergen en KVSK United.
 
Leider Bergen heeft dankzij de eigenaardige uitspraak van de KBVB in de zaak KBHZ nog een bonus van drie punten op nummer twee KVSK United. Vorige week was het verschil tussen de nummers één en twee nog vijf punten, maar United bewees dat het zijn goede vorm eindelijk heeft teruggevonden. De mannen van Peter Balette blikten aan de Gestelsedijk Tubize in met 4-0. Bergen daarentegen speelde ondermaats en geraakte op eigen veld niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Oostende. Is dit een indicatie voor de resterende beslissende partijen?
 
Als we naar de laatste vijf speeldagen kijken heeft Bergen op papier absoluut het makkelijkste programma van de twee titelkandidaten:
SK Deinze – Bergen
Bergen – SK Ronse
Hamme – Bergen
Bergen – Tubize
Dessel Sport – Bergen
 
Voor de Noord-Limburgers wachten er nog verschillende zware opdrachten in het competitieslot:
Dessel Sport - KVSK United
KVSK United – Antwerp
KV Kortrijk - KVSK United
KVSK United – KV Mechelen
OH Leuven - KVSK United
 
Uiteraard hopen ze in Lommel en Overpelt nog steeds dat de bond terugkomt op hun beslissing. En alsnog de resultaten van KBHZ schrapt zoals het in het reglement staat geschreven als een club in vereffening gaat. Ook Virton en Union SG zijn in opstand gekomen tegen de beslissing van het Uitvoerend Comité. Op zaterdag 8 april omstreeks 10u komt het Uitvoerend Comité opnieuw samen. Rond 14.30 u volgt er tevens een persconferentie.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties