Anderlecht aast op Hassan en wijst Adailton af

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Anderlecht aast op Hassan en wijst Adailton af
Foto: © SC

Dat Anderlecht volop bezig is met het team voor volgend seizoen, is al lang geen geheim meer. De Brusselaars tasten actief de binnen- en buitenlandse transfermarkt af, op zoek naar aanwinsten voor volgend seizoen. Zo tekent Christian Leiva wellicht eerstdaags een meerjarig contract op het Astridpark. Leiva wordt wellicht vergezeld van een andere Argentijn.

Anderlecht heeft immers ook belangstelling voor een bepaalde Argentijnse spelmaker, zo meldt Het Laatste Nieuws. De club wil de naam van de speler niet vrijgeven, maar het zou al wel naar zijn voorwaarden gepolst hebben. De prijs voor de spelmaker zou wel niet van de poes zijn.

Verder praat Anderlecht ook met Ahmed Hassan. De 30-jarige Hassan speelt momenteel als spelmaker bij het Turkse Besiktas. Afgelopen winter schitterde hij met Egypte op de Africa Cup. Hassan miste in de finale een belangrijke penalty, maar uiteindelijk trok Egypte alsnog aan het langste eind. Hassan werd zelfs tot speler van het toernooi uitgeroepen.
Eind dit seizoen is Hassan einde contract bij Besiktas. Anderlecht is geïnteresseerd en heeft de onderhandelingen al geopend. De Brusselaars zijn echter niet alleen, want naar verluidt toonden eerder ook Newcastle United, Fulham, Werder Bremen, Olympique de Marseille en Panathinaikos interesse.

Anderlecht kreeg ook Martins Adailton aangeboden. De 29-jarige Braziliaanse spits scoorde dit seizoen al 14 keer in de Serie B met Verona. Van Holsbeeck heeft Adailton echter afgewezen.

Ten slotte denkt Anderlecht ook na over de toekomst van Grégory Pujol. De aanvaller -die afgelopen weekend nog drie keer scoorde- wordt uitgeleend door het Franse Nantes. Anderlecht zal zich moeten haasten, want met Troyes, Auxerre en Lorient zijn er drie serieuze kapers op de kust. Troyes zou zelfs al een bod hebben uitgebracht. [TH]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties