De Bleeckere: "Ik wil vooral genieten"

Thomas Dubois
| 0 reacties
De Bleeckere: "Ik wil vooral genieten"
Foto: © SC

Binnen anderhalve maand is het zover, dan start het Wereldkampioenschap voetbal in Duitsland. Dat de Belgische nationale ploeg er niet aanwezig zal zijn is algemeen bekend. Toch zal ons Belgenlandje vertegenwoordigd zijn in Duitsland. Scheidsrechter Frank De Bleeckere is samen met twee Belgische assistenten geselecteerd voor het kampioenschap.
 
Toen De Bleeckere begin 2005 opgenomen werd in de ruime voorselectie was er nog onduidelijkheid over zijn kansen. De Bleeckere maakte immers een niet al te secure indruk in eigen land. In Europa daarentegen deed hij het voortreffelijk en daarvoor wordt hij nu beloond. En zegt De Bleeckere: “In Duitsland ga ik vooral genieten.” De Bleeckere zal in Duitsland zo’n 33.000 euro verdienen.
 
Dat is een aardig extraatje voor de scheidsrechter voor wie het fluiten enkel een hobby is. De Bleeckere verzorgt immers de public relations bij de firma D’Hondt. De Bleeckere vindt het een hele eer om in Duitsland aanwezig te zijn. Even zag het er naar uit dat hij door een blessure ging moeten afhaken maar dat was dus niet het geval. Aan een halve finale of finale denkt De Bleeckere nog niet. [AN] 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties