Giuly wil carrière bij Barça beëindigen

Dave Sentobin
| 0 reacties
Giuly wil carrière bij Barça beëindigen
Foto: © SC

Ludovic Giuly zou zijn contract graag met twee jaar verlengen. Zijn huidige contract loopt af medio 2007. De Franse rechtsbuiten wil een verlenging van twee jaar om zijn carrière te beëindigen in de Catalaanse hoofdstad. Giuly kwam in 2004 over van Monaco met wie hij dat jaar de finale van de Champions League speelde. De Fransman is, samen met Deco, de enige speler van Barça met die ervaring.
 
Aan de Franse sportkrant L’Equipe gaf hij ook toe dat Barcelona dit seizoen meer moeilijkheden heeft om het doel te vinden. “De tegenstanders kennen ondertussen ons spel en stellen zich uiterst defensief op. In sommige spelfases halen we wel het niveau van vorig seizoen” Wat de Champions League betreft zei Giuly dat AC Milan ongetwijfeld kansen zal hebben in Camp Nou en dat iedereen zich 200% zal moeten inzetten.
 
Wat zijn toekomst betreft zei Giuly dus nog twee jaar langer in Barcelona te willen blijven. Beide partijen komen binnen twee weken samen om over een contractverlenging te praten. Giuly gaf al wel aan dat hij ook aanbiedingen van ondermeer enkele Franse ploegen op zak heeft. [TH]
            
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties