Napoli heeft eerste versterking binnen

Napoli heeft eerste versterking binnen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Napoli heeft zijn eerste versterking voor volgend seizoen beet. De ploeg promoveert naar de Serie B, maar wil eigenlijk zo snel mogelijk naar de Serie A. Om dat te bewerkstelligen moet je winnen en om te winnen moet je scoren. Napoli heeft dat begrepen en haalde daarom de huidige topschutter uit de Serie B binnen.

Die topschutter heet Christian Bucchi en komt momenteel uit voor Modena. Met zijn 25 doelpunten dit seizoen trok hij de aandacht van enkele Serie A-clubs en volgens de geruchten zelfs van Benfica Lissabon. Toch opteert de aanvaller voor nog een seizoen in de Serie B. Vorig seizoen scoorde Bucchi nog 19 maal voor Ascoli.

Bucchi: "Deze overeenkomst zou wel eens mijlpaal in mijn carrière kunnen zijn. Napoli is immers een club die in de Serie A thuis hoort." Bucchi zou dan normaal een spitsenduo moeten vormen met Emanuele Calaio, de huidige topschutter in de Serie C1B. Bucchi: "We zullen een droomduo worden voor Napoli. Wij speelden al eens samen bij Terni en dat verliep dan goed."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie B

Nieuwste reacties