Sorin heeft geen trek in Bolton

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Sorin heeft geen trek in Bolton
Foto: © SC

De Argentijn Juan Pablo Sorin lijkt geen trek te hebben in een verhuis naar Bolton Wanderers. Nochtans hebben FC Villarreal, zijn huidige club in Spanje, en Bolton een onderling akkoord.

Bolton zou vier miljoen euro willen betalen voor Sorin, maar de kapitein van de Argentijnse nationale ploeg op het afgelopen WK wil niet naar het Reebok Stadium verhuizen. Hij gaat niet naar Bolton zolang niet wordt voldaan aan zijn eisen. De Engelse club vindt echter dat een maandsalaris van 233.000 euro iets te veel van het goede is.

Sorin houdt de boot ook af omdat hij weet dat er belangstelling is van grotere ploegen dan Bolton Wanderers. Zo wordt de international ook in verband gebracht met Inter Milaan, VfB Stuttgart en Tottenham Hotspur, terwijl ook een andere mindere god, FC Portsmouth, staat te springen om de ervaren verdediger in te lijven.

Villarreal stemt in met het vertrek van Sorin na het debacle in de Intertoto-beker. Daardoor zal de Spaanse club in de buurt van Valencia niet op het Europese toneel actief zijn. Een mooie transfersom voor Sorin zou de financiële consequenties van de uitschakeling enigszins kunnen compenseren. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties