Feyenoord komt 3 miljoen tekort voor Tymschuk

Kevin Pieters
| 0 reacties
Feyenoord komt 3 miljoen tekort voor Tymschuk
Foto: © SC

Na het wereldkampioenschap in Duitsland werd de Oekraïner Anatoli Tymoschuk gegeerd door Europese topclubs. Een transfer zat er voorlopig nog niet in voor de middenvelder van Shaktar Donetsk.  

Het gerucht doet de ronden dat Tymoschuk aangetrokken zal worden door het Nederlandse Feyenoord. Feyenoord bood aan Shaktar eerder al vier miljoen en deed hier later nog eens een drie miljoen bovenop. De trainer van Shaktar Donetsk, Mircea Luescu, laat zijn sterspeler echter niet gaan onder de 10 miljoen euro. Het ziet er dus naar uit dat de Rotterdammers nog drie miljoen tekort komen.

Mircea Lucescu reageerde op onder meer de geruchten dat de international uit de helikopter zal stappen bij de Open Dag van Feyenoord.  "Dat is niet waar, er is geen akkoord, omdat ze niet genoeg hebben geboden", vertelt de trainer.  Tymoschuk is meer dan 60 keer opgeroepen voor de nationale ploeg en zijn prestaties op het WK hebben bewezen dat deze middenvelder één van de best verdedigende middenvelders van de wereld is.

"Hoe kan ik accepteren dat we onze aanvoerder moeten verliezen voor vier miljoen euro?", vraag Lucescu zich af. Het lijkt dan ook weinig waarschijnlijk dat de Oekraïner morgen op de middenstip van Feyenoord zal landen, wanneer de nieuwe aanwinsten per helikopter in de Kuip worden gedropt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties