'Ibrahimovic en Buffon naar AC Milan'

'Ibrahimovic en Buffon naar AC Milan'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens de Italiaanse sportkrant La Gazzetta Dello Sport spelen zowel Zlatan Ibrahimovic als Gianluigi Buffon volgend seizoen voor AC Milan. Zo blijft ondanks de uitspraken van de kant van Juventus Turijn de uitverkoop verder duren.
 
Ibrahimovic zou maandag al zijn ja-woord gegeven hebben aan Milan dat nu op het punt staat om onderhandelingen aan te vatten met Juve. Om potentiële kopers af te schrikken heeft De Oude Dame een bedrag van 40 miljoen euro op het hoofd van de Zweedse aanvaller geplakt, maar dat lijkt de Milanese club niet te deren.
 
Buffon werd in het recente verleden al in verband gebracht met Milan, maar alles leek in de vuilbak te zijn beland nadat Milan Christian Abbiati uitleende aan Torino. Dit lijkt onjuist te zijn al wist Juve-voorzitter Francesco Cobolli Gigli maandag nog te vertellen dat hij het woord had van Buffon om te blijven. Doch is dinsdag eveneens uitgelekt dat Juve momenteel onderhandelt met Livorno om Marco Amelia naar Turijn te halen. Livorno vraagt voor de 24-jarige doelman 10 miljoen euro, terwijl een verkoop van Buffon Juventus 30 miljoen euro zou opleveren.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties