Camoranesi vertrekt bij Juventus

Camoranesi vertrekt bij Juventus
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mauro Camoranesi zal volgend seizoen niet te zien zijn in de kleuren van Juventus Turijn. De zakenwaarnemer van de middenvelder, Sergio Fortunato, wist dat te melden. De twee mogelijke bestemmeningen zijn Olmypique Lyon en Valencia. De Spaanse club wil tevens Stefano Fiore betrekken in de transfer.
 
Fortunato: “Camoranesi heeft niet de intentie om bij Juventus te blijven. Mauro is daarin duidelijk en heeft dat donderdagochtend nog eens herhaald in een gesprek dat hij had met Bettega en Secco. Er is geen ruimte tot onderhandelingen, want dit is een levenskeuze. Ik begrijp de coach en het bestuur niet dat ze blijven zeggen dat hij gezegd heeft dat hij wil blijven. Het is niet waar.”
 
“Vorig seizoen maakte Camoranesi al duidelijk dat hij nog maximum één seizoen voor Juve zou spelen en dan vertrekken. Hij wil aan een avontuur beginnen in een ander kampioenschap. Voor mij is dit geen nieuws. Camoranesi is een wereldkampioen en de club moet rekening houden met wat hij wil. Ik heb aanbiedingen van Lyon en Valencia gekregen en het zijn twee valabele hypotheses.”
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie B

Nieuwste reacties