Carboni laat van zich horen in Valencia

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Carboni laat van zich horen in Valencia
Foto: © SC

FC Valencia plaatste zich gisterenavond voor het hoofdtoernooi van de Champions League na een ruime 3-0-overwinning tegen het Oostenrijkse Salzburg, maar het is nog altijd geen peis en vree in de catacomben van het Estadio Mestalla. De Italiaanse sportief directeur Amadeo Carboni liet van zich horen na de zege en de kwalificatie.

Carboni liet verstaan dat hij tijdens deze zomer veel egoïstische uitspraken had gehoord, maar wijselijk besloot nog even zijn mond te houden. Hij vindt dat enkele spelers en de enkele leden van de technische staf hun eigen belangen eens moeten opzij schuiven en denken aan de belangen van de club. Hij gaf aan dat hij nog eens vriendelijk vraagt aan alle betrokkenen om aan de belangen van Valencia te denken en zodat de club nog eens kampioen van Spanje kan worden.

Carboni had het duidelijk over Roberto Ayala die overhoop ligt met het bestuur nadat een zogenaamde mondelinge afspraak om over een contractverlenging te praten niet werd nagekomen. Ook de coach, Quique Sánchez Flores, gaat niet vrijuit. Hij was het op bepaalde vlakken niet eens met de keuzes van Carboni. 

Het gaat onder andere over de transfer van Francesco Tavano. Die werd aangekocht zonder dat Sánchez Flores er van af wist. De trainer maakte zelfs bekend dat hij nog nooit de speler in actie had gezien. Bovendien heeft de club nog altijd geen oplossing gevonden voor Patrick Kluivert. De Nederlander is een spits op overschot.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties