Nog drie partijen op zondag

Kristof Blomme
| 0 reacties
Nog drie partijen op zondag
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag staan nog drie wedstrijden geprogrammeerd in de hoogste klasse. Alle aandacht gaat uiteraard uit naar de topper tussen Anderlecht en Club Brugge. Verder ontvangt Gent Charleroi in het Ottenstadion en ontmoeten Roeselare en Lokeren elkaar. 

Zondagavond om 20.30 uur staan Anderlecht en Club Brugge tegenover elkaar in het Constant van den Stockstadion. Mits winst kunnen de Brusselaars al zes punten uitlopen op de grootste concurrent. Voor een uitgebreide voorbeschouwing, klik hier.

Om 18 uur ontmoeten AA Gent en Charleroi elkaar. Gent startte slecht met amper één punt uit drie wedstrijden. De bezoekers deden het beter met zeven punten. Coach Leekens kan niet rekenen op de geblesseerden Martens en Zewlakow. Stoica werd voor het eerst in de kern opgenomen. Hij begint op de bank. Voorin moet De Beule steun bieden aan Foley. Bij Charleroi is Van Aerschot out, Defays is nog onzeker wegens een voetblessure.

Roeselare ontvangt om 20.30 uur Lokeren op Schiervelde. Bij de West-Vlamingen zijn enkel Sierens en Eloi uitgeschakeld. Oyen en Dufoor, die Europees geschorst waren, keren terug in de ploeg. Bij Lokeren is iedereen fit. Milojevic neemt plaats op de bank. Vorig seizoen kreeg Lokeren een 4-0 pandoering op Roeselare.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties