Rooney op de vuist in restaurant

Luc Goderis
| 0 reacties
Rooney op de vuist in restaurant
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wat zaterdag een rustig avondje uit in de Panacea Bar in Manchester moest worden is voor Wayne Rooney geëindigd in een opstootje met Blackburn's Michael Gray.  De Manchester Utd-aanvaller vloerde de Rovers-verdediger, zonder ook maar uit zijn stoel op te staan, met één rake vuistslag.

Wayne Rooney en zijn Coleen genoten, samen met drie andere koppels, van een rustig avondje uit in het restaurant van de Panacea Bar in Manchester toen Michael Gray er binnenwandelde.   De aangeschoten Blackburn-speler viel herhaaldelijk Rooney en zijn gezelschap lastig.  Gray viseerde daarbij vooral Rooney's vriendin en het andere vrouwelijke gezelschap.

Nadat zowel Rooney als het personeel van de Panacea, Gray er herhaaldelijk op wezen het gezelschap met rust te laten, bleef Gray toch terugkeren en maakte daarbij steeds vulgairdere opmerkingen.  Toen Gray een vierde keer kwam opdagen werd het Rooney te veel en de aanvaller velde Gray met één rake vuistslag.  Nog voor de verdediger bekomen was van de slag werd hij door enkele buitenwippers aan de deur gezet. De politie werd er niet bijgehaald en Gray, die al de hele week met zonnebril rondloopt, kwam er van af met een blauw oog. [AN]   
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties