Vercauteren: 'Wij zijn favoriet'

Philippe Crols
| 0 reacties
Vercauteren: 'Wij zijn favoriet'
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Speeldag acht staat voor een groot deel in het teken van de topper tussen co-leiders Anderlecht en Racing Genk. Kampioen Anderlecht heeft de afgelopen weken een zwaar programma voor de kiezen gekregen en mede daardoor kampt paars-wit nu met enkele blessures. 

De voorbereiding naar de topper toe verliep ook niet ideaal zegt trainer Vercauteren. "Het is jammer dat we geen volledige week naar die topper hebben kunnen toeleven. Dat kan meespelen in zo'n belangrijke partij", aldus de Anderlecht-coach. Ook heel wat spelers maakten geen beste week door. "Biglia was ziek, maar met hem gaat het beter. Jelle Van Damme geraakt mogelijk ook wel speelklaar, maar Pareja is een groot vraagteken. Buiten Juhasz hebben we natuurlijk niet zoveel alternatieven dus we zullen misschien moeten schuiven achterin", vertelt Vercauteren. 

De trainer van de landskampioen is ook duidelijk in verband met de topper van zaterdag: "Genk heeft niets te verliezen, wij spelen thuis en zijn dus de favoriet voor de partij. Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik Genk voor aanvang van de competitie niet zo sterk had verwacht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties