Heel belangrijke wedstrijd voor Dessel en Virton

Bart Hermans
| 0 reacties
Heel belangrijke wedstrijd voor Dessel en Virton
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zaterdagavond mogen Dessel Sport en Virton de negende speeldag op gang trappen. Voor Dessel is het een heel belangrijke wedstrijd. De thuismatchen die ze tot hiertoe speelden was telkens tegen een ploeg uit de top vijf. Antwerp en Oostende konden ze pijn doen maar tegen Tubeke en Mechelen waren ze kansloos. Vorige week verloren ze op eigen veld tegen Mechelen en lieten ze allesbehalve een goede indruk na. Ivo Thoelen zal veel werk gehad hebben om de kopjes weer fris te krijgen. Dessel staat op het moment veertiende met zeven punten.
 
De bezoekers uit Virton staan elfde met tien punten. Deze Waalse ploeg speelt niet slecht maar is vier keer op een gelijkspel blijven steken en staat daardoor in het onderste deel van de middenmoot. Het is daarom voor beide ploegen van belang dat ze zaterdagavond de volle buit pakken in het Lorzestadion.
 
Zowel bij Dessel als bij Virton zijn er geen geschorsten. Bij de thuisploeg zijn Salumu(lies) en Camara(bil) onzeker.
 
Selectie KFC Dessel Sport : (Trainer Ivo Toelen ) - VanHoof en Heolmann , Van Briel, Grozdanic, Salumu(?), Imagbudu, Camara(?), Vosters, Conderaerts Thijs,Persa,Tibari,Beyens,Christina,Bula Bula, Teker en Vamesu (onder voorbehoud)
 
Selectie Virton :  (Trainer Sébastien Grandjean) Leyder, Haber, Godart, Gustin, Phibel, Lamonaca, Belhocine, Bendaha, Gbarssin, Kanhan Yoroba, Do Rosario, Lespagnard, Calicchio, Bibombele, Blaise, ?. (onder voorbehoud)
 
Dessel Sport – Virton op zaterdag 14 oktober 2006 om 19h30 onder de leiding van de heer Delcorps.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties