Gregory Van Den Berghe – te laat wakker geworden

Gentil Dossche
| 0 reacties
Gregory Van Den Berghe – te laat wakker geworden
Foto: © SC

    
Trainer Stefaan Goossens krijgt weer wat respijt en ademruimte. De broodnodige zege op rode lantaarn Lovendegem kwam er, maar daarmee is ook zowat alles gezegd.
 
,,Onze eerste helft was erbarmelijk slecht”, getuigt Gregory Van Den Berghe, maker van het winnende doelpunt. ,,We tellen in onze rangen veel goede voetballers maar daar was toen niets van te merken. We konden de bal niet bijhouden. Na rust hebben we veel gewisseld van posities en toen ging het beter.”
 
Lovendegem kwam dus verdiend op voorsprong?
“Inderdaad, en wij schoten weer pas wakker toen het te laat was. Gelukkig verzuimde Lovendegem ons uit te tellen met een tweede doelpunt. Toen we de situatie nog konden rechtzetten zorgde dat voor een regelrechte ontlading. We tellen achttien evenwaardige spelers maar enkel met goed voetbal red je het niet in de hoogste provinciale reeks. Er moet vooral geknokt worden. En veel spelers die hoger speelden zijn dat niet gewoon. Misschien hebben we te weinig knokkers in de ploeg. Ook volgende week op Machelen moeten we winnen want anders gaat de druk weer toenemen. We trainen zo rustig mogelijk. We beschikken over een fantastische groep en we blijven ons amuseren. Alleen moeten we met zijn allen een tandje bijsteken.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (1)

Nieuwste reacties